PRESSEMEDDELELSE 07.11.2018 -

 Tap lokalproduceret mælk i dit supermarked 

Øllingegaard lancerer bæredygtig mælk på flaske i MENY Nordhavn 

Fremover skal Københavnerne ikke køre langt for, at købe bæredygtig, økologisk og lokalproduceret mælk. Lørdag den 10. november slår Meny Nordhavn nemlig dørene op for et nyt koncept, hvor kunderne selv kan tappe frisk gårdmælk, direkte på flaske, i butikken.

I MENY Nordhavn leveres Gårdmælken af Kollemosegaard og landmand Ole Panduro, der er én af de sjællandske pionerer inden for økologi og andelshaver i Øllingegaard Mejeri.

Mælken leveres dagligt og helt friskt i ståltanke fra Oles økologiske bondegård. Mælken er pasteuriseret, men ellers kommer den direkte, og i en fuldfed udgave, fra 53 lokale køer.

Flasken, du tapper mælken på, er desuden genanvendelig. Den kan rengøres efter brug og medbringes næste gang du køber mælk.

Konceptet bygger på en vision om en kvalitetsbevidst og grønnere fremtid, og er allerede implementeret med succes af kæder i Sverige og Tyskland. Ønsket er at minimere håndteringen af mælken og brugen af emballage. På dansk jord er initiativet kommet i stand gennem et samarbejde mellem Øllingegaard Mejeri og MENY.

Købmand i MENY Nordhavn, Mikael Lindegaard Kristiansen, er begejstret for konceptet og udtaler: ”Hos Meny mærker vi, at forbrugerne gerne vil handle mere bæredygtigt i hverdagen. Derfor vurderer vi, at denne helhedstanke med lokal produceret mælk fra en gård, der værdsætter dyrevelfærden, og genbrugelige glasflasker, er et skridt forbrugerne gerne vil tage”.

For yderligere information kontakt: 

Købmand, MENY Nordhavn.

Mikael Lindegaard Kristiansen.

Tlf.: 2255 9352

Salg og marketingchef,

Øllingegaard Mejeri.

Nelly Frees Riggelsen.

Tlf.: 21472318

Mød os på MADVÆRKSTEDET

Lokomotivværkstedet

26.-27. Marts 2019

Det gode håndværk og maden er i fokus, når Madværkstedet gennemføres for anden gang 26. – 27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

Madværkstedet er for dig der lever for og arbejder med mad. Uanset om du er restauratør, køkkenassistent eller indkøber er fagmessen et besøg værd.

Tag kollegaerne med under armen og bliv opdateret på de nyeste trends og tendenser. I får rig mulighed for at se, høre, røre dufte og selvfølgelig smage på maden samt netværke med andre fagfolk fra branchen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til to inspirerende messedage fyldt med alt det bedste fra den danske fødevarebranche.

Hvor ?

Lokomotivværkstedet, København

Hvornår ?

Den 26.-27. marts 2019

ØKODAG d. 14 April 2019 kl.12

ØKODAG ER KØERNES FORÅRSFEST – Søndag d. 14 april 2019

Mange danskere tager hvert år hele familien med på landet en søndag i april. Her er vi fælles om at lukke de økologiske køer på græs for første gang efter en lang vinter i stalden. Højdepunktet er kl. 12.00, hvor de økologiske landmand åbner stalddørene til de forårskåde køer. Under stor tiljublen af de mange tilskuere, løber, hopper og danser køerne ud under åben himmel på de forårsgrønne græsmarker.

Økodag er ikke alene køernes forårsfest. Over årene er det også blevet danskernes forårsfest. Økodag er Danmarks største nationale økologiske event, som tiltrækker mere end 200.000 danskere.

Høstfest hos naturmælk d.31/8 - 2019

Traditionen tro afholdes der Høstfest for hele familien på Naturmælk i Tinglev, Sønderjylland. Her er der denne dag et væld af aktiviteter, MGP stjerner, der står for den musiske del og oplevelser for alle sanser. Naturmælk og Øllingegaard kom i familie i 2017, da vi 2 mejerier fusionerede så derfor vil vi meget gerne også dele denne dejlige dag med jer.

Hvor ?

Naturmælk, Gerrebækvej 24, 6360 Tinglev

Hvornår ?

Lørdag d.31 August 2019

Kl. 11 – 16

Upload Image...